Mit liv i Grenaa

Knud Pedersen

PDF

Forord

På foranledning af arkivar Børge Kjær begyndte jeg i 1994  at nedskrive mine erindringer. Jeg skrev alt i hånden, og det blev efterhånden til elleve hefter. Det har taget lang tid at skrive de mange sider, men Børge Kjær “holdt mig til ilden”, når jeg var ved at miste gnisten. Da jeg var færdig, var det mig en glæde at have fuldendt værket.

Takket være Inge Larsens renskrift af de elleve håndskrevne hefter, kan “Mit liv i Grenaa” nu udgives som bog. Hun har skrevet og stået for al det tekniske med hjælp fra Bent Kjeldsen på egnsarkivet.

Tak til de nævnte personer. Nu håber jeg så, at mine efterkommere og lokalhistorisk interesserede må få glæde af erindringerne.

Knud Pedersen

Det historiske Udgiverværksted i Grenaa præsenterer hermed sin første udgivelse. Tak til Inge Larsen for hendes engagerede arbejde med renskrivning og redigering, og tak til Bent Kjelsen for teknisk assistance ved maskinerne på Grenaa Egnsarkiv.

Også vi håber at læserne vil tage godt imod “Mit liv i Grenaa”. Det kunne inspirere os til at fortsætte med tilsvarende udgivelser.

Udgiverudvalget